Mosóberendezések A-tól Z-ig. "MÁS, MINT A TÖBBI"

Tel/Fax:   +36 62 552 066   Email:   Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

Ügyfélkapu

Belépés

Online ügyfélszolgálat

LiveZilla Live Help

 

Skype elérhetőség

My status

Kézi autómosók

Kézi autómosó - JET ONE

Egy mosóállású, önkiszolgáló berendezés három alap,plusz egy választható mosóprogrammal. Könnyen kezelhető, gazdaságos berendezés.

Rozsdamentes acél kabinetben, lopás,- és vandálbitzos kivitelben.

Saját felhasználásra és közforgalmi mosóberendezésre is egyaránt!

 

Kézi autómosó - PINGUINO WASH

Mosója legyen más, mint a többi!

Olyan berendezéseket kínálunk, amelyek megjelenésükkel és szolgáltatásaik minőségével kiemelkednek a jelenlegi hazai mosóberendezések közül!

Mosóberendezésink a hatékony tisztítást létrehozó, nagy habzást biztosító habgenerátorral, vagy habágyúval rendelkeznek.

Egy olyan komplett technológiát ajánlunk, amely berendezés technikai egysége könnyen beépíthető és kezelhető, 2-4 mosóálláshoz. Széleskörű felhasználási igényeket kielégítve, akár 7 mosóprogram választási lehetőséggel is ajánljuk. 

A technikai egység rozsdamentes acél, lopás és vandálbiztos kabinetben, vagy technikai helységben van. Padozatba épített padlófűtés, speciális betonelemek, csak cégünktől!

Hazánkban egyedülálló LED technika, egyedi design elemek lehetősége, saját logó!  

Jövedelmező befektetés mindazoknak, akik egy biztos, stabil bevételi forrást keresnek és elégedett, visszatérő vendégeket terveznek mosójukba.

 

Kézi autómosó - PINGUINO VERDE

Csúcsteljesítmény, nagy hatású tisztítóerő, akár 8 mosóállással!

PINGUINO VERDE termékcsalád 2-től akár 8 mosóállásig!

Igény szerint akár külön technikai helyiséggel is. Széleskörű felhasználási igényeket kielégítve, akár 7 mosóprogram választási lehetőséggel is ajánljuk. Lehetőség van személyautók és nagy tehergépjárművek, kamionok önkiszolgáló mosóállásainak kialakítására egyaránt. Beépített padlófütéssel, különleges padozattal biztosítjuk a fagymentességet.

A technológiát szolgáló egység lopás, és vandálbiztos, rozsdamentes acél kivitelben találhatjuk. Mosóberendezéseink a hatékonyságot tökéletesítő habágyúval, vagy habgenerátorral vannak ellátva.

Hazánkban egyedülálló LED technikával, egyedi disegn elemekkel garantáljuk, hogy minden arra járó autós figyelmét felhívjuk mosójára! 

 

Kézi autómosó - Kiegészítők

A kézi mosókhoz is kínálunk olyan kiegészítőket, amelyek kiszolgálják vásárlóik autóápolással kapcsolatos kéréseiket. További profit lehetőség! Kínálunk többféle kivitelben: porszívókat, szőnyegporolókat, autóbelső tisztító törlő adagolókat. Rozsdamentes acélból készült termékeink között kiemeljük azokat, melyekkel speciális szolgáltatásokat is tudnak nyújtani.

 

 

 

További információk:

Hívjon bennünket! Tel/fax: +36 62/552-066, Mobil: 30/275-3882.
Vagy tegye fel kérdését e-mail-ban.