Mosóberendezések A-tól Z-ig. "MÁS, MINT A TÖBBI"

Tel/Fax:   +36 62 552 066   Email:   Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

Ügyfélkapu

Belépés

Online ügyfélszolgálat

LiveZilla Live Help

 

Skype elérhetőség

My status

A méz sosem romlik meg – ez tény. Sajnos a világon minden más dolog elromolhat időnként.
Néha a mosóberendezések is meghibásodhatnak .Azonban, ha Ön az A-10 Zrt-vel van kapcsolatban, az ilyen a gondok gyorsan, hatékonyan megoldódnak.

Javítás:

Cégünk vállalja az általunk forgalmazott mosóberendezések javítását, alkatrészeinek cseréjét. A hiba bejelentésétől számított legrövidebb időn belül kollégánk az Ön telephelyén elhárítja azt.

Szerviz szerződés:

Az A-10 Zrt. további szolgáltatásként szerviz szerződés megkötésére is lehetőséget biztosít. Amennyiben Ön a berendezésének megvásárláskor megköti velünk e megállapodást, akkor  garancia kerül rögzítésre.

Garancia:

Az A-10 Zrt.-től vásárolt termékekben maximálisan megbízhat, mi is biztosak vagyunk termékeink minőségében, és ezt garantáljuk is Önnek.

  • 2 év garanciát adunk az általunk forgalmazott termékekre.
  • Termékeink lopás és vandálbiztosak, így hosszútávon nyújt Önnek garanciát kiváló anyagból készült, első osztályú minőségű berendezéseink
  • Mosóberendezéseinkhez hatékony tisztítószereket biztosítunk, mely tovább garantálja Önnek a hosszútávú bevételt és garanciát. 

 

További információkért keressen minket az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen,
vagy a +36-62/552-066–os telefonszámon!