Mosóberendezések A-tól Z-ig. "MÁS, MINT A TÖBBI"

Tel/Fax:   +36 62 552 066   Email:   Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

Ügyfélkapu

Belépés

Online ügyfélszolgálat

LiveZilla Live Help

 

Skype elérhetőség

My status

Cégtörténet:

Az A-10 Környezetvédelmi Zrt. 1997 -ben alakult 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. 2005 óta a fő tevékenységi körünk az üzemanyagtartályok kereskedelme, gyártása, telepítése és azok engedélyeztetése volt.
Az azóta eltelt időben folyamatosan bővítettük tevékenységeink körét, valamint munkatársaink létszámát.


Főbb tevékenységi körünk:

  • Napjainkban már a különböző fajtájú és méretű tartályok kereskedelmén túl a konténerkutak telepítésétől kezdve, a belső- és közforgalmi töltőállomások tervezésén és kivitelezésén át, a különféle üzemanyagok és adalékok kereskedelmével, valamint egyéb környezetvédelmi szolgáltatásokkal is foglalkozunk. Mindemellett engedélyeztetéssel és különféle pályázati lehetőséggel állunk partereink rendelkezésére.
    Új tevékenységi körünk az autómosó berendezések létesítése, tervezése, kivitelezése. Kínálunk vevőink részére önkiszolgáló: mobil és telepített mosók; továbbá automata, kefés mosóberendezések: 2 és 3 kefés változatban, továbbán mosóutcák. Komplett szolgáltatást nyújtunk! A telepítésen és az engedélyezésen át, a mosóberendezéseken túl az üzemeltetéshez elengedhetetlen tisztítószereket is biztosítjuk. Az autókozmetikai berendezések széleskörű választékát kínáljuk Önöknek kiváló minőségben és kedvező árban.
  • Mosóberendezéseink minden típusáról elmondhatjuk: "MÁS, MINT A TÖBBI". Csúcstechnika, mely párosul a kiváló minőséggel. Vizuáltechnika: egyedi design és formatervezés, extra világítástechnika, melytől az Ön mosója ki fog tűnni a környezetéből.
  • Tevékenységünk teljes körű: helyszíni felmérés, a megfelelő termék kiválasztásához tanácsadás, szükséges engedélyek beszerzése, tanúsítványok elkészítése, a megrendelt termék leszállítása, üzembe helyezése, majd kötelező időszaki illetve az esetleges meghibásodásokból eredő szervizszolgáltatás.

  Termékeink és szolgáltatásaink főbb pontokban:

üzemanyagtartályok, kútoszlopok
*
mobil,- és telepített berendezések önkiszolgáló és kefés automata változatban

*
tervezés-engedélyeztetés
*
tisztítószerek A-tól Z-ig
*
duplafalúsítás, szabványosítás
*

ipari csőszerelés
*

karbantartás, időszakos vizsgálat

*

környezetvédelmi felülvizsgálat

*
tényfeltárás
*
monitoring kutak tervezése

Célkitűzéseink:

Az A-10 Zrt. egyik legfontosabb célja, hogy megrendelőinek igényeit teljes mértékben kielégítse, a hosszú távú, gyümölcsöző üzleti kapcsolatok érdekében.
Ennek okán kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, illetve folyamatosan figyeljük az iparág legújabb vívmányait, hogy partnereink számára mindig naprakészen tudjuk a legoptimálisabb megoldásokat nyújtani. Célunk továbbá, hogy olyan termékeket nyújtsunk Ügyfeleink részére, amellyel hosszútávon képes profitot termelni cége részére.

Az A-10 Zrt. célja, a tartálytechnika és a környezetvédelem specialistájaként, olyan munkákat végezni, amely eredményeként jelentősen sikerül csökkenteni környezetünk kockázati anyagokkal való terhelését.

Czirok Sándor
vezérigazgató
A-10 Környezetvédelmi Zrt.